Aanmelden voor de verwendag 2024

Als een ouder kanker krijgt, breekt een periode aan die gekenmerkt wordt door zorgen. Dit geldt niet alleen voor de zieke ouder en de partner, maar zeker ook voor de kinderen in het gezin.

Speciaal voor deze kinderen organiseert Stichting de Lotgenoten in samenwerking met Instituut Verbeeten voor de 12e keer een verwendag. Stichting de Lotgenoten bestaat uit (ex-)kankerpatiënten die zich inzetten voor hun lotgenoten. Zij organiseren activiteiten om geld in te zamelen. Stichting Verbeeten Challenge en Stichting ZorgSaam voor Jeugd hebben een grote bijdrage geleverd aan de financiering van dit mooie event.

Het wordt een bijzondere dag om samen van te genieten!

Voor wie is de verwendag?
De verwendag is voor gezinnen met kinderen van 0 tot en met 18 jaar waarvan een ouder kanker heeft. De verwendag is voor het hele gezin.

We hebben slechts beperkt plaats en de belangstelling voor de verwendag is elk jaar zeer groot. We geven daarom voorrang aan gezinnen die voor het eerst deelnemen en helaas geldt: vol = vol.

Wanneer is de verwendag?
Datum:          Zaterdag 25 mei 2024
Tijdstip:         9.30 tot ongeveer 17.00 uur

Waar is de verwendag?
De 12e verwendag vindt plaats in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Een prachtige locatie om samen te genieten van een dag vol Afrikaanse avonturen!

Zijn er kosten voor deelname aan de verwendag?
Deelname aan de verwendag is gratis.

Aanmelden

We hebben het maximumaantal deelnemers bereikt en daarmee is de verwendag 2024 volgeboekt. Het is niet meer mogelijk om het aanmeldformulier op te sturen. We zijn heel erg blij dat we samen met Stichting De Lotgenoten ruim 50 gezinnen een mooie dag kunnen laten beleven bij de Beekse Bergen!
Hebt u een aanmeldformulier opgestuurd en hebt u nog geen reactie van ons gehad? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Hebt u vragen?
Voor vragen of informatie kunt u mailen of telefonisch contact opnemen met Jesseca Bakker, adviseur Patiëntencommunicatie.
E-mail:         activiteiten@bvi.nl
Telefoon:      013 – 594 77 77

We maken er een gezellige dag van!