Klachten

'Van klachten kunnen we leren’.

Zo gaan we in Instituut Verbeeten om met uw klacht.

We vinden het belangrijk dat u vertrouwen in ons hebt en doen ons best om u zo goed en zo prettig mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat u ergens ontevreden over bent.

Ik ben niet tevreden, wat nu?

Bespreek uw onvrede of klacht direct met de medewerker of de leidinggevende van de afdeling waar u een afspraak hebt. U bespreekt samen wat nodig is om uw onvrede weg te nemen of uw klacht op te lossen.

Bent u na dit gesprek niet tevreden, of wilt of kunt u uw onvrede of klacht niet rechtstreeks bespreken? Dien dan uw klacht in via ons digitale klachtenformulier op deze pagina of bel met onze klachtenfunctionaris Danielle Brinkers, via ons algemene telefoonnummer 013 - 594 77 77. Zij is onafhankelijk, luistert naar u en helpt u bij het zoeken naar een oplossing.

Wij waarderen het dat u de moeite neemt uw onvrede of uw klacht aan ons door te geven. Wij gaan graag met u in gesprek. Zo helpt u ons de kwaliteit van onze zorgverlening te verbeteren en af te stemmen op de behoefte van al onze patiënten. 

Toestemming inzage dossier
Vult u het digitale klachtenformulier in? Dan geeft u onze klachtenfunctionaris toestemming voor inzage in uw dossier. Uiteraard gaat zij vertrouwelijk om met uw gegevens.

Meer informatie over privacy vindt u op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Meer informatie
Wilt u de informatie over de klachtenprocedure van Instituut Verbeeten eerst rustig doorlezen? Dan kunt u hier onze folder klachtenregeling Instituut Verbeeten downloaden.

Klachtenformulier

Persoonlijke gegevens
Aanhef *
Namens wie dient u een klacht in? *
Let op: dient u namens iemand een klacht in? Dan hebben wij toestemming van die persoon nodig. Na ontvangst van dit klachtenformulier ontvangt u daarom eerst een e-mail van ons met een toestemmingsformulier, voordat we uw klacht in behandeling kunnen nemen
Uw klacht

Wij vragen u hieronder uw klacht te beschrijven.

Hebt u uw klacht besproken met één van onze medewerkers?
Wilt u contact?