Beeldbellen via BeterDichtbij

Bij Instituut Verbeeten vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Soms is het echter niet mogelijk om fysiek, op een van onze locaties af te spreken. Bijvoorbeeld door Corona, of door uw gezondheidssituatie. Dan is het fijn wanneer u en uw zorgverlener elkaar toch kunnen zien. 

Met de gratis BeterDichtbij app kunt u eenvoudig en veilig beeldbellen
met uw zorgverlener. Gewoon vanaf uw eigen mobiele telefoon of tablet, waar u ook bent. Uiteraard is BeterDichtbij veilig en is uw privacy gewaarborgd.


Vragen over beeldbellen of BeterDichtbij

Hebt u vragen over het gebruik van de BeterDichtbij app?
Bel dan de servicedesk van BeterDichtbij: 085 - 273 53 98. 

Hebt u vragen over uw afspraak of behandeling? 
Neem dan contact op met Verbeeten.

Hoe werkt het?

Indien u een beeldbelgesprek hebt dan melden we dit voorafgaand aan uw gesprek, in de bevestigingsbrief van uw afspraak. Na uw eerste beeldbelafspraak, ontvangt u voor een volgend beeldbelgesprek een melding op het door u opgegeven mailadres en in uw app van BeterDichtbij. 

Let op: voor uw eerste beeldbelgesprek dient u de app van BeterDichtbij te activeren, op uw telefoon of tablet. Lees verder op deze pagina hoe dat werkt, onder het kopje 'BeterDichtbij activeren'. 

BeterDichtbij activeren

Bekijk de instructievideo waarin we stap voor stap toelichten hoe de activatie van BeterDichtbij werkt. Of download onze folder, waarin we stapsgewijs aangeven hoe u de app kunt activeren. 

Wilt u BeterDichtbij liever op uw laptop of computer gebruiken, in plaats van een mobiele telefoon of tablet? Lees dan hier hoe dat werkt

Hebt u vragen over de activatie van de app? Neem dan contact op met de servicedesk van BeterDichtbij: 085 – 273 53 98. 

Veelgestelde vragen over BeterDichtbij

Loopt u ergens tegenaan, hebt u geen beeld of geluid, lukt het activeren niet? Op de website van BeterDichtbij staat een handig overzicht van veelgestelde vragen, inclusief duidelijke toelichting en / of instructie.

Daarom kiezen wij voor BeterDichtbij

Maaike Beugeling

Maaike Beugeling

Radiotherapeut-oncoloog

"Het is prettig dat we op deze manier veilig contact kunnen hebben met onze patiënten. Het werkt gemakkelijk en is persoonlijker dan een telefoongesprek."

Ed Rutters

Ed Rutters

Voorzitter Raad van Bestuur

"Laagdrempelig en persoonlijk contact met uw zorgverlener, daar staan wij voor. Via de app BeterDichtbij maken we dat voor u nog makkelijker."

Brenda Tomasoa

Brenda Tomasoa

Radiotherapeut-oncoloog

"BeterDichtbij maakt dat ik patiënten die ik voorheen alleen telefonisch sprak, nu letterlijk 'zie' en waar nodig ook visuele uitleg kan geven.”