Zakelijk contact

Onze adres- en contactgegevens vindt u op onze algemene contactpagina. Op deze pagina vindt u onze zakelijke contactgegevens. 

KVK en BTW

Kamer van Koophandel
41095516

BTW
NL002789607.B01

Zakelijk contact

Leveranciers
Instituut Verbeeten hanteert de 'Algemene Inkoopvoorwaarden Gezondheidszorg (AIVG 2022)' (zie ook de 'Toelichting bij AIVG 2022'), inclusief de aanvullende modules voor ICT en PNIL

You can find our General Purchase Conditions (GPC) here, including the additional Information and Communications Technology Module (ICT).

Pers
Instituut Verbeeten heeft een transparant en proactief beleid als het om externe communicatie gaat. Daarom verspreiden we onder andere persberichten en geven we interviews. Wij hechten veel waarde aan goede en juiste voorlichting aan journalisten.

Dat Instituut Verbeeten openheid nastreeft, houdt in dat ook mogelijk gevoelige zaken in het nieuws worden gebracht. In ruil voor openheid vragen wij een eerlijke berichtgeving van de media. Wij spreken de media aan op hun journalistieke integriteit en beroepscode (zoals hoor en wederhoor). Ook vragen wij van de media zorgvuldig met de belangen van onze patiënten om te gaan.

Onze perswoordvoerder staat u graag te woord.
Telefoonnummer: 013 - 594 77 77
E-mail: communicatie@bvi.nl

Privacy
Bekijk op deze pagina hoe wij met uw gegevens omgaan en hoe wij uw privacy waarborgen.