Nieuw lid Raad van Toezicht Instituut Verbeeten

De Raad van Toezicht van Instituut Verbeeten wordt per 1 april 2024 versterkt met Ellen Kuppens.

Instituut Verbeeten verwelkomt Ellen Kuppens als lid van de Raad van Toezicht. Het instituut zocht een nieuwe toezichthouder in verband met het bereiken van het einde van de statutaire zittingstermijn van Marie-Hélène Schutjens.

Ellen Kuppens voegt als HR-professional brede kennis en ervaring op het gebied van HR en organisatieontwikkeling toe aan de Raad van Toezicht. Vanuit die expertise en als ervaren toezichthouder is ze goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen. Ellen kijkt uit naar haar rol als lid van de Raad van Toezicht: “Vorig jaar heb ik heel bewust de overstap gemaakt naar de zorg, om een bijdrage te leveren aan de grote uitdagingen en transformatie. Het behouden van patiëntgerichte, betaalbare en toegankelijke zorg met steeds minder medewerkers is één van de grootste uitdagingen in Nederland. Ik verheug me op de rol van toezichthouder binnen Instituut Verbeeten, een prachtige organisatie met een hoge kwaliteit patiëntenzorg en een goede reputatie.”

Luc Demoulin, voorzitter van de Raad van Toezicht, is blij met de komst van Ellen. Luc: “Ellen past uitstekend bij het profiel dat wij hebben opgesteld met een bijzondere aandacht voor organisatieontwikkeling. Met Ellen hebben we iemand met ruime expertise op dat gebied in huis gehaald. Haar blik van buiten helpt om ons werk voor de organisatie en voor toekomstbestendige zorg nog beter te kunnen doen.” Marie-Hélène Schutjens treedt af als toezichthouder wegens het bereiken van de maximale zittingstermijn.

Marie-Hélène heeft zich met veel zorgvuldigheid ingezet voor acht jaar kwalitatief goede radiotherapeutische en nucleair geneeskundige zorg. Instituut Verbeeten dankt Marie-Hélène voor haar werkzaamheden.