Jubileummagazine 70 jaar Verbeeten

Instituut Verbeeten bestaat 70 jaar. Het zit niet in onze aard dat van de daken te schreeuwen, maar we zijn er trots op!

We halen alles uit de kast

We realiseren ons goed hoe bijzonder het is dat wij patiënten en hun naasten mogen bijstaan in een zeer onzekere en kwetsbare periode van hun leven. Dat we daarin écht het verschil kunnen maken, van betekenis mogen zijn. Het is daarbij voor ons vanzelfsprekend dat we alles uit de kast halen, of patiënten nu komen voor een nucleair geneeskundig onderzoek of een radiotherapeutische behandeling.

Op het snijvlak van mens en techniek

Ook als genezing niet meer mogelijk is, richten we onze aandacht samen met de patiënt op een zo goed mogelijke behandeling van klachten. Aandacht voor de kwaliteit van leven voor de tijd die nog rest. Juist op het snijvlak van mens en techniek heeft Instituut Verbeeten in de afgelopen 70 jaar haar sporen verdiend. Dat zeggen we niet zelf, maar de reacties van onze patiënten en onderzoeken wijzen dat bij herhaling uit.

Een stapje extra

Natuurlijk zijn we gericht op de best haalbare uitkomsten voor onze patiënten, maar het gaat om nog zoveel meer: aandacht, maatwerk, betrokkenheid, om net dat stapje extra. Samen met de patiënt en diens naasten bespreken we ‘hoe nu verder’ en gaan daarin letterlijk en figuurlijk naast de patiënt staan. En ook samen met de professionals in ons netwerk die deze passie met ons delen.

AE7I3657A

Jubileummagazine

We laten de verjaardag van ons instituut niet zomaar voorbij gaan. Aan de hand van persoonlijk getuigenissen hebben we de rijke geschiedenis van Instituut Verbeeten tot leven gebracht in een jubileummagazine. Van 1953 tot nu. En wie we er ook over spreken, de bezieling met het vak en passie voor al onze patiënten zijn onmiskenbaar. En daarmee onderscheidend voor een instituut als ‘Verbeeten’.

Bekijk hieronder het digitale jubileummagazine.
Veel leesplezier!