Instituut Verbeeten naar een Nieuwe Digitale Werkplek

Een nieuwe digitale werkplek

In de afgelopen maanden hebben we in nauwe samenwerking met Open Line onze medewerkers voorbereid op en begeleid in de verandering naar een nieuwe digitale werkplek. Vanaf nu krijgen medewerkers aan de hand van profielen, de juiste tools in handen om hun productiviteit maximaal te stimuleren. Zij kunnen op een eenvoudige (digitale) manier samenwerken met collega’s en met mensen van buiten de organisatie. Het beheren en delen van data gebeurt op een veilige manier welke voldoet aan de AVG-richtlijnen.

Patiëntenzorg is prioriteit

Wij werken vanuit de overtuiging dat de patiënt centraal staat en recht heeft op zorg van hoogwaardige kwaliteit. Continuïteit van onze patiëntenzorg was dan ook een absolute randvoorwaarde. Mede dankzij een goede voorbereiding en de flexibiliteit van iedereen die meegeholpen heeft, hebben onze patiënten niets gemerkt van alle werkzaamheden.

Ondersteuning door Open Line

Bij de migratie naar de nieuwe digitale werkplek werden we ondersteund door outsourcingpartner Open Line. Zij hielpen ons niet alleen bij de hele transformatie naar de nieuwe digitale werkplek, maar verzorgden ook de overgang van de ICT-infrastructuur van Instituut Verbeeten naar de Open Line datacenters in Maastricht en Landgraaf.

Kracht van samen

Met vereende kracht vanuit Open Line, Instituut Verbeeten en een heleboel collega's die in hun vrije tijd de handen uit de mouwen hebben gestoken, kunnen we vanaf 11 december 2023 gebruikmaken van een moderne werkplek. Een enorm dankjewel aan iedereen die meegeholpen heeft. Samen hebben we deze succesvolle implementatie gerealiseerd. Ook dit weerspiegelt voor ons de kracht van samen!