Informatieavond opleiding tot radiotherapeutisch laborant

Wij zoeken twee kandidaten voor de hbo-opleiding tot radiotherapeutisch laborant. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de informatieavond op donderdag 9 februari!

Wat kun je verwachten?

Op deze informatieavond vertellen wij je graag alles over het werk als radiotherapeutisch laborant en deze opleiding. Praktijkopleiders Lian Machielsen en Willian Smits vertellen je allereerst alles over de inhoud van het werk en de inhoud van de opleiding. Daarna geven zij een rondleiding binnen ons instituut. Je kunt dan een kijkje nemen bij onze CT-scans én de bestralingstoestellen. Zo weet je meteen waar je straks misschien komt te werken!

Praktische informatie

De informatieavond vindt plaats op donderdag 9 februari 2023 in Tilburg (Brugstraat 10). Inloop is vanaf 18.45 uur, de presentatie start om 19.00 uur. Je kunt gratis parkeren voor de deur. 

Voor deze avond hebben wij twee plekken voor je gereserveerd; één voor jou zelf maar ook één voor je partner, een vriend of vriendin, een collega of een van je ouders. Twee horen immers meer dan één en dan kun je er later nog eens, samen, over napraten.

Aanmelden

Heb jij interesse en wil je graag meer informatie? Meld je dan aan!
Stuur hiervoor een mail naar sollicitatie@bvi.nl.

Meer informatie?

Wil je nu alvast meer weten? Bekijk dan de vacature 'Opleiding tot radiotherapeutisch laborant'!