Versnellertechnicus

Je komt werken in ons fysisch technisch team dat onderdeel uitmaakt van de afdeling klinische fysica & instrumentatie (KF&I). Het fysisch technisch team bestaat uit klinisch fysisch medewerkers en versnellerstechnici. De afdeling KF&I is verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van alle medische apparatuur binnen Instituut Verbeeten.

Meer weten? Bekijk onze vlog!

Details

Sluitingsdatum: 16 oktober
Aantal uren: 36
Salaris: FWG-functiegroep 50

Als versnellerstechnicus voer je onderhoud en reparaties uit aan de versnellers en overige medische apparatuur, analyseer je storingen en ben je betrokken bij medisch technische innovatie. Je adviseert het management en je draagt je kennis over aan je collega’s.

Een lineaire versneller maakt kankercellen met millimeters precisie kapot. In een versneller komen de volgende vakgebieden en technieken samen: fijne elektronica en vermogenselektronica, geometrie en fysica van stralingsbundels, fijnmechanica, ultra hoog vacuüm, servo systemen, koeltechniek, software applicaties, en beeldvorming zoals CBCT.

 

Wat breng je mee?

Je hebt een MBO-diploma voor de richting elektronica of een vergelijkbaar diploma. Ook als je klaar bent met je opleiding, mag je zeker reageren. Je vindt het leuk om oplossingen te zoeken en storingen op te lossen. Je bent nieuwsgierig. Je staat er voor open om te leren  en eventueel aanvullende opleidingen en cursussen te volgen. Je hebt je Rijbewijs B. Je vindt het geen probleem om ’s avonds en incidenteel in het weekend te werken.

Vincent, Remke en Lennart bij nieuwe Ethos 4-7-2022

Dit bieden wij jou

Een omgeving waarin patiënt voorop staat, waar enthousiaste zorgprofessionals met moderne apparatuur de beste mogelijk zorg leveren. Een innovatieve en ambitieuze organisatie. Je krijgt van ons een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan waarbij je jouw kennis en ervaring het verschil kan betekenen voor de patiënt. We nemen je aan voor 1 jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald in FWG-functiegroep 50 (€ 2759,- / € 3922,-). Je salaris wordt gebaseerd op opleiding en ervaring.

Informatie & solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Stuur dan voor 16 oktober 2022 je motivatie en CV naar sollicitatie@bvi.nl. Voor meer informatie: neem contact op met Romaine van Eijck, teamleider fysisch technisch team,  telefoonnr. 013 - 594 75 92.

Bij indiensttreding vragen wij een VOG. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.