Radiotherapeutisch laborant CT (24-27 uur)

Krijg jij energie van patiëntencontact en heb jij affiniteit met techniek en zorg? Lees dan verder.

Details

Sluitingsdatum: 11 juli
Salaris: conform cao ziekenhuizen

Voor het team CT zijn wij op zoek naar een radiotherapeutisch laborant. Binnen de afdeling Radiotherapie zijn de teams bestralingsvoorbereiding, bestralingsuitvoering en polikliniek. Het team bestralingsvoorbereiding bestaat uit ca. 23 medewerkers waarin 13 collega’s voor CT werken. Het team wordt aangestuurd door een teamleider. Je bent een belangrijke schakel in het proces van patiënten waarbij je intensief met andere professionals samenwerkt. Op de afdeling CT wordt gewerkt met 2 CT-scanners, een PET-CT en intekenstations. Je maakt CT’s, PET-CT’s en dient contrast toe. Naast deze werkzaamheden teken je kritieke organen in voor de treatmentplanning. Je werkt in teamverband. Je komt te werken in een enthousiast team, dat jou graag meeneemt in een werkomgeving waarbij wij altijd op zoek zijn naar manieren waarop de zorg voor onze patiënten nog beter kan. Naar de toekomst toe is het combineren van de functie met inzet in de bestralingsuitvoering is een mogelijkheid. Kortom, een betekenisvolle en afwisselende functie in een moderne werkomgeving.

Wat breng je mee?

Jij hebt een afgeronde HBO opleiding tot radiotherapeutisch laborant. Je bent collegiaal, communicatief sterk en je kunt goed omgaan met stress. In je werk staat kwaliteit- en patiëntgerichte zorg centraal. Verder ben je integer, flexibel en stel je je proactief op. Tevens beschik je over een groot verandervermogen, ben je bereid om te participeren in projecten en vind je het prima om bereikbaarheidsdiensten te draaien in de weekenden.

BR0I2434ALR

Wat bieden wij jou?

Een werkplek waarbij de patiënt centraal staat en waar wij als enthousiaste zorgprofessionals met moderne apparatuur de best mogelijk zorg leveren. Als radiotherapeutisch laborant CT heb jij een dynamische werkplek waarbinnen ruimte is voor individuele groei. Wij nemen je aan voor bepaalde tijd, met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald in FWG-functiegroep 50 (€2759,- / €3922,-). Jouw salaris wordt gebaseerd op basis van opleiding en ervaring. 

Informatie en solliciteren

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan jouw motivatie en CV vóór 11 juli naar sollicitatie@bvi.nl. Voor meer informatie: neem contact op met Emily Verdaasdonk, HR-adviseur, telefoonnummer 013-5947794. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 21 of 22 juli.

Bij indiensttreding vragen wij om een VOG. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.