Radiotherapeutisch laborant bestralingsuitvoering

Heb je een HBO diploma tot radiotherapeutisch laborant? Wij zijn op zoek naar een radiotherapeutisch laborant voor de afdeling bestralingsuitvoering. Je bent een belangrijke schakel in het proces van patiënten waarbij je intensief met andere professionals samenwerkt. 

Details

Salaris: conform cao ziekenhuizen

Je komt te werken in een enthousiast team, dat jou graag meeneemt in een werkomgeving waarbij wij altijd op zoek zijn naar manieren waarop de zorg voor onze patiënten nog beter kan. Je bereidt de bestraling administratief voor en dient de bestraling toe met de daarbij behorende positieverificatie en voert de hieruit voortvloeiende correcties uit. 

Wat breng je mee?

Jij hebt een afgeronde HBO opleiding tot radiotherapeutisch laborant. Je bent collegiaal, communicatief sterk en je kunt goed omgaan met stress. In je werk staat kwaliteit- en patiëntgerichte zorg centraal. Verder ben je integer en stel je je proactief op. Tevens beschik je over een groot verandervermogen, ben je bereid om te participeren in projecten en vind je het prima om bereikbaarheidsdiensten te draaien en in de avond te werken.

BR0I1747ALR

Wat bieden wij jou?

Een werkplek waarbij de patiënt centraal staat en waar wij als enthousiaste zorgprofessionals met moderne apparatuur de best mogelijke zorg leveren. Als radiotherapeutisch laborant bestralingsuitvoering heb je een dynamische werkplek waarbinnen ruimte is voor individuele groei en waarbij je op verschillende locaties werkt. Wij nemen je aan voor 1 jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald in FWG-functiegroep 50 (€2759,- / €3922,-). Jouw salaris wordt gebaseerd op basis van opleiding en ervaring.

Informatie en solliciteren

Informatie en solliciteren Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar sollicitatie@bvi.nl. Voor meer informatie: neem contact op met Agnes Keursten of Bas Verhoeven, teamleiders, telefoonnummer: 013-5947777.

Bij indiensttreding vragen wij om een VOG. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.