HR medewerker

Ben jij de proactieve en bevlogen HR professional met lef die samen met het team de processen en de dienstverlening verder wil optimaliseren? Lees dan snel verder en wie weet zitten we binnenkort met elkaar aan tafel.

Details

Sluitingsdatum: 6 oktober
Aantal uren: in overleg
Salaris: conform cao

Bij Instituut Verbeeten onderzoeken en behandelen we kanker en andere aandoeningen. We bieden hoog specialistische (oncologische) zorg met state of the art apparatuur en techniek. Innovatie in ons vakgebied gaat razendsnel. We volgen nieuwe ontwikkelingen dan ook op de voet, waarbij we ons in het bijzonder richten op innovatie waarmee we de behandeling en ervaring voor onze patiënt zo prettig mogelijk maken.

Wat ga je doen?

De afdeling bedrijfsondersteuning is in ontwikkeling. Sinds kort zijn de specialismes HR, Facilitair bedrijf, Finance en ICT hierin ondergebracht.

We staan aan het begin van de samenvoeging van de overstijgende processen. Om deze stap te kunnen zetten is het van belang dat de HR-processen volledig gedigitaliseerd worden.

Als HR professional ben je direct betrokken bij deze ontwikkeling en zijn jouw ervaring, initiatieven en ideeën heel welkom.

Je zult deelnemen in projecten en nauw betrokken zijn bij deze transformatie.

Daarnaast verzorg je de HR administratie.

BR0I3788ALR

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een betrokken en enthousiast team, in een organisatie met een hoge maatschappelijke waarde met een gezellige en informele werksfeer. Je krijgt van ons een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan.

Dit zelfstandige team bestaat uit 2 HR adviseurs, 2 HR medewerkers en 2 praktijkbegeleiders. Je krijgt leiding van de manager bedrijfsondersteuning.

Je salaris is marktconform en gebaseerd op opleiding en ervaring. Het aantal werkuren zal in overleg bepaald worden.

Solliciteer nu

Word je enthousiast bij het lezen van deze functie? Wacht niet langer en stuur je motivatie en cv voor 6 oktober 2022 naar sollicitatie@bvi.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 oktober 2022.

Wil je meer weten? Neem op maan-, dins- of donderdag contact op met Monique de Theije, HR medewerker via 013 594 77 94.