Basisarts (m/v) 2-3 dagen per week voor 4 uur per dag

De afdeling Nucleaire Geneeskunde bestaat uit een groep jonge, enthousiaste en actieve medewerkers waarvoor we tijdelijk (tot circa eind 2022) op zoek zijn naar een basisarts voor 2-3 dagen per week voor 4 uur per dag.

De afdeling bestaat uit 4 nucleair geneeskundigen, 14 medisch nucleair werkers en 4 afdelingssecretaresses. Om alle onderzoeken te kunnen verrichten hebben wij de beschikking over twee dubbelkops gammacamera’s met CT mogelijkheid (SPECT/CT) en een PET/CT camera. De bereiding van radiofarmaca wordt gedaan door medisch nucleair werkers in een laboratorium wat aan de huidige GMPz-eisen voldoet. De afdeling heeft de beschikking over 3 therapiekamers.

Details

Sluitingsdatum: 15 augustus
Salaris: conform cao ziekenhuizen

Wat breng je mee?

Je bent basisarts en bent in staat om de medische begeleiding van onze hartonderzoeken (stresstesten) uit te voeren. De patiënt staat voor jou centraal. Je bent kritisch en gericht op verbetering en vernieuwing. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

BR0I1553ALR

Wat bieden wij jou?

Een omgeving waarin de patiënt voorop staat, waar enthousiaste zorgprofessionals met moderne apparatuur de best mogelijk zorg leveren. Je krijgt van ons een verantwoordelijke en afwisselende baan waarbij jouw kennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de behandeling van de patiënt. Een prettige werksfeer binnen een leuk, professioneel team. We hebben deze tijdelijke functie tot circa eind 2022 voor jou als basisarts.

Informatie en solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en heb je interesse? Stuur dan jouw motivatie en CV voor 15 augustus naar sollicitatie@bvi.nl. Voor meer informatie: neem contact op met Anita van Gerven, HR-adviseur, telefoonnummer: 013-5947794.

De kracht van Instituut Verbeeten

Instituut Verbeeten levert medisch specialistische zorg op het gebied van Radiotherapie en Nucleaire Geneeskunde.

De manier waarop wij met patiënten omgaan is de kracht van Instituut Verbeeten: we bieden zorg op maat, met aandacht voor wat patiënten én hun naasten zelf belangrijk of nodig vinden. Het is onze missie om alle patiënten de best mogelijke zorg te bieden met zo min mogelijk fysieke en mentale belasting. Dit doen we door continu te werken aan het toegankelijk maken van de nieuwste technieken die het behandel- en onderzoekstraject sneller, beter en vooral patiëntvriendelijker maken.

In 65 jaar zijn wij uitgegroeid tot een hypermoderne instelling met 3 radiotherapievestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Samen met zo’n 250 medewerkers behandelen wij jaarlijks 4500 patiënten en worden 7000 patiënten onderzocht.