Aanmelden voor de verwendag 2023

Als een ouder kanker krijgt, breekt een periode aan die gekenmerkt wordt door zorgen. Dit geldt niet alleen voor de zieke ouder en de partner, maar zeker ook voor de kinderen in het gezin.

Speciaal voor deze kinderen organiseert Stichting de Lotgenoten in samenwerking met Instituut Verbeeten voor de 11e keer een verwendag. Stichting de Lotgenoten bestaat uit (ex-)kankerpatiënten, die zich inzetten voor hun lotgenoten. Zij organiseren activiteiten om geld in te zamelen. Stichting Verbeeten Challenge heeft daarnaast een grote bijdrage geleverd aan de financiering van dit mooie event.

Het wordt een bijzondere dag om samen van te genieten!

Verwendag 2023

Voor wie is de verwendag?
De verwendag is voor gezinnen met kinderen van 0 tot en met 18 jaar waarvan een ouder kanker heeft. De verwendag is voor het hele gezin.

We hebben slechts beperkt plaats en de belangstelling voor de verwendag is elk jaar zeer groot. We geven daarom voorrang aan gezinnen die voor het eerst deelnemen en helaas geldt: vol = vol.

Wanneer is de verwendag?
Wanneer:      zaterdag 27 mei 2023.
Tijd:              van 9:30 tot ongeveer 17:30 uur.

Waar is de verwendag?
De 11e verwendag vindt plaats in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Een prachtige locatie om samen te genieten van een dag vol Afrikaanse avonturen!

Zijn er kosten voor deelname aan de verwendag?
Deelname aan de verwendag is gratis.

Hoe kunt u zich aanmelden voor de verwendag?

De verwendag 2023 is vol. Het is niet meer mogelijk om aan te melden. Hebt u een inschrijfformulier opgestuurd en heeft u geen reactie gekregen? Neem dan contact met ons op via activiteiten@bvi.nl

Hebt u vragen?
Voor vragen of informatie kunt u mailen of telefonisch contact opnemen met

Jesseca Bakker, adviseur Patiëntencommunicatie.
E-mail:         activiteiten@bvi.nl
Telefoon:      013 – 594 77 77

We gaan er een gezellige dag van maken!

Afbeelding Website (1)