Wij werken aan de toekomst

Installatie nieuw systeem

Tussen 1 november en 3 december 2021 zijn onze bestralingstoestellen in Verbeeten Den Bosch en Verbeeten Breda tijdelijk een periode gesloten omdat wij een nieuw systeem installeren op deze bestralingstoestellen. Tijdens deze technische aanpassing vinden de bestralingen plaats in Verbeeten Tilburg. 

Om onze radiotherapeutische zorg nog patiëntvriendelijker én toekomstbestendig te maken, installeren we binnenkort, in navolging van locatie Tilburg, het innovatieve systeem Identify op onze bestralingstoestellen in Den Bosch en Breda. Uiteraard willen we de kwaliteit van onze patiëntenzorg behouden en overlast tijdens een behandeling voorkomen. Daarom vinden op de locaties Den Bosch en Breda, tijdens de installatie, geen bestralingen plaats. Tijdens de installatie blijven Verbeeten Den Bosch en Verbeeten Breda wel open voor andere zorg, zoals consulten en follow-up gesprekken. 

Wanneer wordt Identify geïnstalleerd in Verbeeten Den Bosch en Verbeeten Breda?

In Den Bosch wordt niet bestraald van 1 t/m 12 november 2021. In Breda bestralen we niet van 15 november t/m 3 december 2021. In de periodes dat er niet bestraald kan worden in Den Bosch of Breda, vindt bestraling voor patiënten plaats in Tilburg. Om alle bestralingen door te laten gaan, zal locatie Tilburg van 1 november t/m 3 december dagelijks langer geopend zijn, van 8.00 tot 20.30 uur. Na de genoemde periodes van installatie, gaan patiënten weer terug naar hun oorspronkelijke locatie voor bestraling. 

Route en parkeren Verbeeten Tilburg

Klik hier voor informatie over parkeren en de route naar Verbeeten Tilburg. Let op: er zijn omleidingen op de route naar Verbeeten Tilburg, klik hier voor actuele informatie.

Minder belasting voor onze patiënten, zowel fysiek als mentaal

Met Identify kunnen we de techniek oppervlaktescanning toepassen: een techniek waarbij de patiënt nauwkeurig te bestralen is zónder dat daar tatoeagepuntjes of, bij bepaalde bestralingen, maskers voor nodig zijn. Dit is minder belastend voor de patiënt, zowel fysiek als mentaal. Bovendien kunnen we, door middel van het Identify systeem, de ademhaling van een patient goed volgen, waardoor we nauwkeuriger kunnen bestralen.