DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES

Door de onlangs ingetreden cookiewetgeving zijn wij verplicht u te informeren over het gebruik van cookies op deze website. Deze website plaatst cookies van Google Analytics om de gebruikerservaring te verbeteren.

U dient aan te geven of u onze cookies accepteert.
Voor meer informatie kunt u onze disclaimer raadplegen.

Cookies toestaan Geen cookies toestaan

Verbeeten App

Voor patiënten die bij ons bestraald worden hebben wij een handige app. De app is een extra service voor u en uw naasten. De app is ook beschikbaar voor bezoekers en professionals.

Verbeeten App

Hoe kunt u de app downloaden?
De app is ontwikkeld voor Apple en Android en is gratis te downloaden.
Ga naar de App Store (Apple) of Google Play Store (Android) op uw mobiele telefoon of tablet en zoek op 'Verbeeten'.

App Store:
Apple heeft aparte apps voor Iphone of voor Ipad. De Verbeeten app is gemaakt voor Iphone.
Wilt u de Verbeeten app downloaden op een Ipad? In de App Store kunt u selecteren dat u wilt zoeken in 'Apps voor Iphone'. Wanneer u de Verbeeten app hier vindt, kunt u hem op de Ipad downloaden.

Google Play Store:
Kunt u de Verbeeten app niet vinden in de Google Play Store? Uw telefoon of tablet is dan niet compatibel voor de Verbeeten app. Helaas kunt u de Verbeeten app niet downloaden.

Wat zijn de mogelijkheden van de app?
De Verbeeten app bevat een patiëntendeel en een algemeen deel.

Het patiëntendeel is vooralsnog alleen toegankelijk voor patiënten van de afdeling Radiotherapie van Instituut Verbeeten. De app heeft de volgende functies:

• Afspraken inzien
    U kunt de afspraken op de afdeling radiotherapie in Instituut Verbeeten inzien.
  • Notities
    U kunt notities maken. Bijvoorbeeld vragen noteren of na een gesprek vermelden wat besproken is. Deze notities kunt u koppelen aan een afspraak.
  • Aanmelden via barcode:
    U kunt zich met een persoonlijke barcode aanmelden voor uw afspraken in Instituut Verbeeten.

Het algemeen deel is voor iedereen toegankelijk en heeft de volgende functies:

• Actueel
    Hier vindt u nieuwsberichten en activiteiten van Instituut Verbeeten.
  • Contact en route
    Hier staan de contactgegevens van alle locaties van Instituut Verbeeten. De app wijst u vanaf uw huidige locatie de route naar een van de locaties van Instituut Verbeeten.
  • Instituut Verbeeten / Infotheek Oncologie / Verbeeten Fonds
    U vindt hier algemene informatie en kunt doorlinken naar de bijbehorende website.

Hoe kunt u inloggen in het patiëntendeel van de Verbeeten app?

• Open de app op uw telefoon of tablet.
  • Klik op 'Patiënt Instituut Verbeeten inloggen'.
  • Scan uw persoonlijke QR-code.
  • Bevestig uw gegevens.

Zijn uw gegevens onjuist? Neem dan contact met ons op.

• Vul vervolgens een zelfbedachte pincode in. Deze pincode bestaat uit 4 cijfers. Om uw privacy te waarborgen moet u deze pincode elke keer invullen om toegang te krijgen tot het patiëntendeel van de app.

Hebt u vragen?
Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen over de Verbeeten app, dan horen wij dat graag. Stuur een e-mail naar app@bvi.nl.